Gastouderbureau Joekie

    

Hallo!

 

Ik ben Geertje Vorselen.

Geboren in 1985, getrouwd met Tonny en moeder van een zoon Fabian (2009) en een dochter Fenne (2010)

Ik heb na mijn SPW 3 opleiding 10 jaar met heel veel plezier in de kinderopvang (0-4 jaar) gewerkt, maar helaas kwam ik door de economische crisis thuis te zitten.

Na een jaar even “niks” te hebben gedaan wilde ik graag weer aan de slag in de kinderopvang, maar helaas is daar heel moeilijk werk in te vinden. Vandaar dat ik er nu vol enthousiasme voor heb gekozen om als gastouder te gaan werken vanuit mij thuis!

Mijn hobby`s zijn wandelen, winkelen, knutselen en spelletjes spelen.

Ik maak dan ook graag een wandeling met de kinderen als het weer het toelaat en zal vaker met ze knutselen en een spelletje doen.

De opvangkindjes zullen meedraaien in het gezin, wat inhoud dat we de oudere kindjes naar en van school halen. Uiteraard word er zo veel mogelijk rekening gehouden met het ritme van het kind. Ook vangen wij naschoolse opvang op van basisschool de 1000-poot in Geleen-zuid.

Ik vang de maandag, dinsdag en donderdag de hele dag op van 7.00u tot 18.00u en de woensdag en vrijdag de ochtenden van 7.00u tot 13.00u.

Moet u eerder of later werken? Dan valt er waarschijnlijk altijd een oplossing te vinden. Ook voor de woensdag- en vrijdagmiddag geldt, vragen staat altijd vrij!